Verhuur

Uw vastgoed is een investering, in vele gevallen is er ook nog een emotionele band bij betrokken. In elk geval wenst u een aantal zekerheden alvorens u uw eigendom verhuurt.

Het is met deze bedenkingen indachtig dat wij voor u op zoek gaan naar een huurder voor uw woning, appartement of zelfs kantoorruimte of opslagplaats. 

Wij bepalen samen met u de verhuur criteria, zorgen voor een mooi dossier met beschrijving, foto's en de nodige attesten. Vervolgens wordt de commercialisatie opgestart en selecteren we samen de meest geschikte huurder voor uw pand. Tot slot wordt de huurovereenkomst opgesteld en ondertekend - uiteraard zorgen we ook voor de registratie ervan - en begeleiden we u bij de ingebruikname van het gehuurde met de huurder (waarborgstelling, verzekering, plaatsbeschrijving, overname meters, etc.)

Voor deze diensten vragen wij een ereloon van één maand huur, vermeerderd met 21% BTW (voor woninghuurcontracten van minimum 1 jaar) of 12,5% (+ 21% BTW) op één jaarhuur bij verhuur van bedrijfsgebouwen.

Contacteer ons voor meer informatie