Wie zijn wij ?

Formicasa - een samentrekking van de Latijnse woorden voor Mier en Huis - werd opgericht uit een idee om wonen en werken op een andere manier te gaan benaderen. De as Brussel-Antwerpen is één van de drukste verkeersassen in België, waarom niet wonen en werken beter op elkaar afstemmen ?

Wij bieden dan ook woningen en bedrijfspanden aan op en rond deze "gouden" as. Formicasa heeft niet, zoals de gebruikelijke vastgoedmakelaar, een kantoor met vitrine, onze vitrine is deze website en de hieraan gekoppelde online-media. Zoals mensen vandaag steeds meer hun aankopen op het wereldwijde web gaan doen, zo gaan ze ook steeds meer hun woning online zoeken. Wij investeren dan ook in een betere online presentatie en netwerk, niet in een plaatselijke vitrine.  

We zijn een erg jong bedrijf maar kunnen een pak ervaring voorleggen, laat ons u bijstaan een weg te vinden tussen het kluwen van verplichtingen en documenten die u nodig heeft om uw woning of bedrijfsmatig pand te koop of te huur aan te bieden.

Aarzel niet ons te contacteren, wij kunnen u zeker helpen. 

Have a good day !

Eric De Pessemier